Pāriet uz galveno saturu
T. 26.04.2023. 18:00

2023 Quiz on Korea

Kamerzāle

Korejas Republikas vēstniecība Latvijā organizē Quiz on Korea kvalifikācijas kārtu Latvijā, kura norisināsies 2023. gada 26. aprīlī plkst. 18.00 VEF Kultūras pils Kamerzālē.

Reģistrēties viktorīnai ir iespējams līdz 15. aprīlim. Viktorīnas dalībnieku skaits ir ierobežots līdz 50 cilvēkiem, un mēs ziņosim, kad viktorīnai reģistrēto dalībnieku skaits sasniegs 50.

1. vietas ieguvējs(-a) dosies uz Koreju, lai piedalītos 2023 Quiz on Korea finālā. Viktorīnas jautājumi būs pieejami arī angļu valodā, tādēļ aicinām reģistrēties un piedalīties viktorīnā visiem, kuriem interesē Korejas kultūra!

Lūdzam skatīt vēstniecības mājaslapā detalizētāku informāciju par viktorīnu un iespējām reģistrēties viktorīnai: https://overseas.mofa.go.kr/lv-en/brd/m_21775/view.do?seq=141&page=1

Viktorīnas skatītājiem būs iespēja laimēt skatītāju balvas (Galaxy tab, utt.), tādēļ mēs aicinām ikvienu, ieskaitot viktorīnas dalībnieku ģimenes locekļus un draugus, nākt un skatīties šo pasākumu!

N.B. Ieeja pasākumā ir BEZ MAKSAS!

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt