Pāriet uz galveno saturu
Pk. 07.04.2023. 19:00

SYMPHONIC ROCK SHOW

Lielā zāle


7.aprīlī, plkst. 19:00 VEF kultūras pilī ar jaunu programmu “Symphonic Rock Show" uzstāsies simfoniskais orķestris “The Crazy Orchestra”, pāna flautas karalis Constantin Moscovici, bērnu koris un Moldovas nacionālās operetas dziedātāji. Skatītājiem tiek piedāvāta iespēja noklausīties iemīļotākos roka hītus pilnīgi jaunā skanējumā.

“Symphonic Rock Show” orķestra programmā ir ne tikai mūsdienīgi roka skaņdarbi, bet arī visiem labi zināma klasika. Koncerta laikā negaidītos aranžējumos skanēs tādi leģendāru rokgrupu hīti kā «AC/DC», «Led Zeppelin», «Mettalica», «Queen», «Scorpions», «Kiss» u.c. mākslinieku repertuāra.

“Roks jau sen pats kļuva par klasiku, - pāna flautas karalis Constantin Moscovici saka par “Symphonic Rock Show” programmu, -  Roka laikmets visiem nesa brīvību, un tā brīvības vēja sajūta ir palikusi līdz šim. Un, protams, publikai tas patīk. Cilvēki atceras šo dziesmu vārdus un koncertos piebalso.”

“The Crazy Orchestra” izpildījumā zināmie hiti skanēs jaunā gaismā. Muzikantu koncerts patiešām ir unikāls un neparasts. Rok-hitu izpildījums uz klasiskiem simfoniskiem instrumentiem pārsteigs skatītājus un uzdāvinās neaizmirstamus iespaidus. Lai emocijas būtu vēl vairāk, pavadījumā mūzikai uz liela ekrāna būs translēti pazīstamu rokgrupu video un foto.

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt